OSS Huollonhallintaa on helppo käyttää

Onko teidän ajoneuvokalustonne huollonhallinta parhaassa mahdollisessa kunnossa?

Nyt on mahdollisuus säästää aikaa ja rahaa organisoimalla huollot uudella tavalla.  Me toimitamme avaimet käteen -periaatteella, helppokäyttöisen One Stop Service huollonhallintaohjelman käyttöönne. Palvelumme sisältää koko kalustonne (autot, perävaunut ja dollyt) kirjaamisen järjestelmään rengas-, katsastus- ja teknisinetietoineen sekä ohjelman käytönopastuksen ja jatkuvan tuen.

Miksi ihmeessä haluaisimme yrityksemme käyttöön OSS huollonhallintajärjestelmän?

Tiedätkö renkaittesi kunnon? Siis koko kaluston renkaiden?

Onko kaluston huoltotarve selvillä? Entä varaston hallinta? Entä katsastukset?

ONE STOP SERVICE huollonhallintaohjelma antaa ajoneuvokohtaisen, reaaliaikaisen tiedon renkaiden kuluneisuudesta ja tuo esiin huoltotarvelistan renkaanvaihdon, määräaikaishuollon, katsastuksen tai jonkun muun määrätyn kriteerin mukaan. Kaikki nämä huoltotoimenpiteet yhdistämällä säästyy aikaa ja rahaa. Ohjelmaan kertyy myös ajoneuvokohtainen huoltohistoria ja korjaus- sekä muutoshistoria ajoneuvoon tehdyistä korjauksista ja muutoksista. Helppokäyttöisen ohjelman avulla hallitset huollot, varastot ja saat ajoneuvokohtaiset raportit kuluista jo ennakkoon. Hyvin huolletulla kalustolla tavara kulkee kelissä kuin kelissä.


Taloudellinen hyöty tulee siitä, että tiedämme mitkä liikkeet kannattavat

”Lähtökohtana on se, että omaisuutta pitää pystyä hallitsemaan. Rengasomaisuutta on aiemmin hallittu vain koettamalla säkkiä ulkopuolelta pimeässä. Nyt pystymme hallitsemaan renkaiden varastotilannetta ja sitä kautta hallitsemme paremmin myös tulevaisuutta. Renkaidenhallinta on viety prosessinhallinnaksi ja siinä toimitaan sovitulla tavalla, jotta renkaidenhallinta onnistuu ja on tuloksellista. Huollonhallinnan hyötynä on, että tiedämme rengaskannan, mahdolliset renkaanvaihdot ja voimme helposti liittää renkaanvaihdon muuhun huoltoon. Voimme siis toimia ennakoidusti ja ottaa renkaidenvaihto muiden töiden yhteyteen. Merkittävässä osassa on vuoden kaksi ruuhkaisinta sesonkia ja niiden hallinta. Huollonhallinta edesauttaa meitä tekemään suunnitelmat  yksityiskohtaisesti ja ennakoidusti, aina rengastasolle asti.

Taloudellinen hyöty tulee siitä, että me tiedämme mitkä liikkeet kannattavat, mitä renkaita on järkevää ostaa ja mitä pintoja kannattaa kaluston alle laittaa. Tiedonhallinnan kautta pääsemme tulokselliseen liiketoimintaan. Toimintajärjestelmä ydinprosesseista ja niiden ohjattu toiminta tarkoittaa sitä, että pystymme hallitsemaan tietoa alkuprosesseista asti. Se tuo asiakkaillemme näkymätöntä lisäarvoa.”

Heikki Tyvi, Kuljetusliike Tyvi Oy


Helppokäyttöinen digitalisoitu OSS huoltoprosessi tuo kilpailukykyä

”Helppokäyttöinen digitalisoitu OSS huoltoprosessi tuo kilpailukykyä, koska kuljetusyksiköiden kunto renkaita myöten on aina hyvä ja koko kalusto voi olla käytössä. Pilvipalvelussa reaaliaikainen tieto on kaikkien osapuolien saatavilla, eikä asiakkaan, huoltopisteen ja osien toimittajan tarvitse keskenään vaihtaa tietoa. Myös huolto- ja korjaushistoriat säilyvät yhdessä paikassa, joten huollossa tiedetään heti, mitä toimia aikaisemmin on tehty. Aiemmin näitäkin tietoja kirjattiin meidän yrityksessämme excel-taulukkoon, jolloin ne olivat vain yhden koneen tiedostoissa. Tulee mieleeni mukailla erästä historiallista lausahdusta: ”Mitähän me ennen käytettiin, kun ei ollut tällaista ohjelmistoa?”.

Tuomo Vallas, Speed Group Oy


Meillä on käsissämme reaaliaikainen renkaiden kuluneisuuden tilanne

”OSS Huollonhallinnan käyttö helpottaa rengashankintojen ja kustannusten ennakointia. Meillä on käsissämme reaaliaikainen renkaiden kuluneisuuden tilanne. OSS Huollonhallinnan avulla meillä on avaimet tehdä tuloksellista hankintojen suunnittelua. Autokohtaisesti ajateltuna, pystymme tämän huollonhallinnan avulla seuraamaan eri käyttötehtävissä olevan ja eri vetotapoja käyttävän kaluston optimaalista vetorengaspintojen suoritetta. Ohjelma antaa meille vertailut eri rengasmerkkien laatueroista per kilometri. Aikaisemmin meillä ei ollut mahdollisuutta tehdä näin yksityiskohtaista seurantaa.”

Marko Ylijoki, Ylijoki Kuljetus Oy


OSS Huollonhallinnan avulla pääsemme tuloksellisempaan toimintaan

”OSS Huollonhallinnan käyttö selkeyttää ja sujuvoittaa rengastarpeen ja renkaiden kunnon seurantaa, jolloin pystymme kätevästi ennakoimaan renkaiden hankintaa ja -vaihtoa. Aikaisemmin meillä ei ollut käytössä seurantajärjestelmää, jolla olisimme voineet tehdä näin yksityiskohtaista ja ennakoivaa seurantaa, joten OSS huollonhallintajärjestelmän käyttöönotto on helpottanut päivittäisen bisneksen tekoa huomattavasti. Saamme samasta paikasta ja vieläpä saman päivän aikana kokonaisvaltaisen kaluston huollon, johon sisältyy esimerkiksi renkaidenvaihto, suodattimien ja öljyjenvaihto sekä rekan pesu. Kalusto ei siis turhaan seiso tuottamattomana montaa päivää, vaan OSS huollonhallinnan avulla pääsemme tuloksellisempaan toimintaan. Rengasohjelman avulla vertailemme eri rengastyyppejä ja sitä, että mikä rengastyyppi ja -pinta sopii parhaiten kullekin ajotyypille. Tällaisen pitkän aikavälin vertailun kautta saamme myös tiedon siitä millä renkailla on paras kilometrisuorite. Näiden seikkojen ansiosta kaikki huollot, sesonkihuollot mukaanlukien, on huomattavasti helpompi suunnitella ja erityisesti toteuttaa – ilman stressiä.”

Tero Suvanto, Lahma-Trans Oy